fbpx
ГАРАНТІЯ
КРАЩОЇ
ЦІНИ

Чемпіонат світу з перманентного макіяжу

Ми раді приймати в арт-готелі «Баккара» майстрів з різних країн, членів журі та гостей International Beauty Fest , який буде проходити 26-28 травня 2017 року, і, на думку організаторів, увійде в історію розвитку напряму «Перманентний макіяж».

В рамках фестивалю пройде «Чемпіонат світу з перманентного макіяжу та мікроблейдінгу», а також Міжнародні чемпіонати з візажу, нарощування вій та моделювання брів, які зберуть майстрів з різних країн і континентів.
Фестиваль пройде в стінах Київського Гольф Клубу і прийме суддів, спікерів, майстрів та учасників з Бразилії, Нідерландів, Франції, Норвегії, Польщі, Естонії, Хорватії, Ізраїлю, Казахстану, Німеччини, Латвії, Росії, Туреччини та, звичайно ж, з України.

Учасників заходу чекає захоплююча ексклюзивна програма, конгрес, майстер-класи від провідних фахівців світу, практичні майстер-класи в режимі non-stop, триденне онлайн-голосування, маса вражень і яскравих емоцій .
А кульмінаційним завершенням International Beauty Fest стане грандіозний гала-вечеря з нагородженням переможців Чемпіонату світу з перманентного макіяжу та мікроблейдінгу.

Ми бажаємо удачі конкурсантам і приємних вражень в гостинній Україні.

Забронювати

* обов'язково
* обов'язково