Зустрічайте Новий 2019 рік в ресторані Grand Piano готелю Bakkara – в найбільш незвичайному ресторані у Києві. Цієї ночі кожен повірить в чудеса!
Лише в ресторані Grand Piano ви маєте шанс стати свідком шоу фокусника-іллюзіоніста Богдана Клименко, який підкорив глядачів усього світу, подорожуючи сумісно з музичним тріо.
Цієї ночі ми пропонуємо взяти участь у магічному ритуалі малювання світлом, який підготувала креативна студія «Ендорфін». Повірте, такого чарівного видовища Ви ще не бачили!
Поки ви насолоджуватиметесь відпочинком і магією ночі, увага діток буде прикута до креативного наукового шоу, завдяки якому кожний порине у світ неймовірних експериментів!
Для Вас працює професійний фотограф, ведучий з інтерактивами і диджеєм під хіти минулого року.
Програма Новорічної Ночі 31.12.2018 в ресторані Grand Piano:
21:30 Зустріч гостей
• Welсome drink
• Іллюзіоніст дивує мікромагією
• Фотозона біля каміну
• Новорічний декор ресторану
22:30 Початок вечірки
• Інтерактиви від ведучого
• Наукове шоу експериментів для дітей (в окремому залі)
00:00 Зустріч Нового Року 2019
• Стендап від ведучого
• Конкурси, танці і розіграші подарунків
• Шоу фокусника-іллюзіоніста сумісно з музичним тріо
• Світлове шоу і малювання світлом
• Запальні треки від Диджею
03:00 Час для танців!
• Дискотека до 05:00
Вартість квитків на святкування Нового Року в ресторані
* Діти до 6 років – безкоштовно, від 6 до 12 років – 50% від вартості квитка для дорослого. Ціна квитка зазначена за одного гостя.
** ціна квитка в ресторан, при бронюванні номера в готелі (в зазначену ціну не включено проживання)
Для гостей ресторану, готель дарує знижку -20% на номер в Новорічну ніч.
Спеціальне меню сніданку «Шведська лінія» 1 січня!
Серед класичних страв на сніданок буде подано шурпа, плов з телятини, айран із зеленню.
Вартість сніданку – 410 грн/чол..
Щоб цікаво провести Новий рік 2019 забронюйте столик в ресторані вже зараз, адже кількість місць обмежена!
Тел.: +380 44 369 36 69 | +380 67 466 98 76
Меню Новорічної Ночі:
Welcome drink
Подається на загальному столі
Холодні закуски:
Брускети з мусом з лосося, з сиром фета, з хамоном 150 г
Асорті свіжих овочів 150 г
Тосканське м’ясне плато (італійське салямі, коппа, хамон, гріссіні, черрі, бальзамічні перли) 100 г
Асорті з фермерських сирів (мякий класичний сир, козиний сир, сир з пряними травами) 100 г
Фаршмак із скумбрії і лосося в тарталетках 150 г
Салати
Сет з салатів: «Олів’є Класичний», «Селедь під шубою», «Мімоза» 150 г
Салати на вибір (замовляються при бронюванні столику):
Салат «Грецький» з бебі цибулею 200 г
Салат «Цезар» з індичкою і яйцем пашот 200 г
Салат з лососем на грилі і мусом з авокадо 200 г
Гарячі закуски
Корзинка з тіста філо з куркою і грибами 100 г
Мюнхенські і стратбурскіе ковбаски гриль
Гарячі страви
Свинний окорок «фламбе» 120 г
Основні страви на вибір (замовляється при бронюванні столику):
Лосось з гарбузово-перцевим соусом і вершковим булгуром 150/100/40
Качина ніжка «комфі» зі смородиновим соусом і гратеном 170/100/40
Десерти:
Фруктове асорті (мандарин, виноград, хурма) 150г
Новорічний торт 100 г
Загальний вихід по меню 1860 г/чол.