fbpx
ГАРАНТІЯ
КРАЩОЇ
ЦІНИ

Виставки в Києві в жовтні

Жовтень – прекрасна пора для того, щоб відмінно провести дозвілля разом з друзями і близькими в столиці.
Адже літня спека вже пішла і можна насолодитися теплою осінню. Відмінним варіантом для проведення вільного часу є виставки.
До того ж, в цьому році в столиці пройде величезна кількість заходів на будь-який смак, квитки на які вже можна придбати зараз.

Виставки в Києві в жовтні: розклад

У цьому місяці жителі та гості столиці зможуть відвідати:

  • IV Всеукраїнська виставка в’язання «Тепла осінь». Майстри зі всієї країни представлять ексклюзивні вироби. При цьому, асортимент буде включати не тільки предмети одягу, а й унікальні декоративні елементи для інтер’єру, іграшки, аксесуари. Також варто звернути увагу на експозицію по амигуруми, яку представить майстер В.Семково. Захід буде проходити з 1 по 26 жовтня в Центрі Української культури і мистецтва.

 

  • До 3 листопада гості та жителі столиці зможуть відвідати космічну виставку-пригода, яка буде цікава не тільки дітям, а й дорослим. В ході програми будуть показані тренажери для космонавтів, симулятори космічних кораблів, зліт на ракеті, особливості управління місяцеходом і марсоходом і багато іншого. На цій виставці можна не тільки все побачити і помацати. Відвідати космічну виставку можна в ТЦ «Gorodok Gallery».

 

  • Любителів живопису безсумнівно зацікавлять пейзажі і натюрморти від видатного художника Федора Захарова. На виставці, яка триватиме до 27 жовтня в Музеї сучасного мистецтва України, представлено 65 робіт майстра.

 

  • До 31 жовтня гості і жителі Києва зможуть відвідати унікальну і всесвітньо відому експозицію Body Worlds доктора Г.Хагенса «Всесвіт тіла». Її шокуюча особливість в тому, що всі експонати створювалися з реальних органів і тіл людей. Як доповнення використовуються мультимедійні установки, що робить весь процес більш наочним. Якщо Ви хочете відправитися в анатомічне подорож, то варто заглянути в ВДНГ на Глушкова. Виставка працює з 9-00 до 20-00.

 

  • Для тих, хто захоплюється облаштуванням інтер’єру і створенням унікальних предметів меблів, обов’язково варто звернути увагу на 35 ту міжнародну виставку меблевих технологій, текстилю та комплектуючих. Вона буде проходити з 16 по 19 жовтня. Організатором заходу виступає Київський міжнародний контрактовий ярмарок.

 

  • Київський міжнародний контрактовий ярмарок готує ще одне цікаве і пізнавальне захід – Міжнародний фестиваль архітектури та будівництва. Він буде проходити в кінці місяця – з 29 по 31 жовтня.

 

  • У жовтні також можна відвідати освітньо-пізнавальну виставку «Мінерали». На ній представлена ​​величезна кількість унікальних експонатів, в тому числі метеорити, самородки золота, срібла, необроблені алмази і багато іншого. Більш того, відвідувачі виставки мають унікальну можливість вибрати потрібний камінь і в ході майстер-класу перетворити його в прикраса. Адреса – вул.Кіквідзе ½, оф.2.

 

Якщо ви вже запланували відвідати виставки в жовтні в столиці, варто подумати не тільки про заходи, але і про своє дозвілля. Жителів і гостей Києва радо зустріне найбільший готель на воді Bakkara.

Тут Ви зможете не тільки з комфортом відпочити після насиченого дня, а й відвідати ресторан Grand Piano. Розташувавшись на терасі над водою, відвідувачі мають чудову нагоду насолодитися видом Дніпра і єднанням з природою. Навіть якщо вечір буде прохолодним, відпочинок це не зіпсує, адже зігрітися допоможуть затишні теплі пледи і смачні напої.

 

Забронювати

* обов'язково
* обов'язково