fbpx
ГАРАНТІЯ
КРАЩОЇ
ЦІНИ

Куди піти на День Незалежності

Щороку в серпні відзначають День Незалежності України.

Зовсім скоро кожен житель країни зможе насолодитися невеликим відпочинком. Згідно з календарем, святковий день припадає на суботу, тому можна відправитися на триденний відпочинок з друзями, родичами, близькою людиною.

Під час державного свята, в Києві будуть проходити заходи, взяти участь в яких може кожен бажаючий. Для тих, хто вирішив відпочити від буднів у столиці, варто заздалегідь скласти маршрут та подбати про бронювання місця відпочинку.

Святкові заходи на День Незалежності

В цьому році, традиційний парад вирішили замінити Ходою гідності. ЇЇ учасники: військові, ветерани, медики, волонтери пройдуть по головній вулиці столиці Хрещатик. Далі запланована урочиста промова президента та святковий концерт.

Виставки квітів стали традиційними. 24 числа на Співочому полі відкриється квіткова локація присвячена спортсменам, що прославили країну за час незалежності.

Для тих, хто віддає перевагу активному відпочинку, заплановано забіг в вишиванках на 100 метрів. Захід проводитиметься на Русанівській набережній, початок о 8 годині.

Насолодитися музикою у виконанні Національного ансамблю солістів Київського камерата можна в святковий день на майданчику перед Національним музеєм історії України о 19 годині.

Провести дозвілля запрошує парк Київська Русь, розташований в селі Копачів, Київської області. На 24 та 25 серпня заплановані театралізовані вистави. Кожен бажаючий зможе скористатися майстер-класом і освоїти:

  • премудрості виготовлення глиняного посуду;
  • стрільбу з лука;
  • майстерність верхової їзди.

Вирішивши куди піти на День Незалежності, необхідно подбати про комфортабельний відпочинок. Bakkara готель, розташований в парковій зоні на березі Дніпра в центрі Києва, дозволить насолодитися тишею і спокоєм далеко від міської суєти.

Де відпочити в святкові дні?

Готель Bakkara – унікальне місце для відпочинку. Він приймає гостей на хвилях річки, в парковій зоні Венеціанського острова. Тут створені умови для сімейного відпочинку, проведення часу з друзями, корпоративних заходів. Забронювавши номер, кожен зможе:

  • повноцінно відпочити в номерах різного рівня комфортності;
  • насолодитися красою річки;
  • прогулятися по парку;
  • скуштувати вишукані страви в ресторані Grand Piano;
  • поснідати на відкритій терасі.

Спеціальна пропозиція

Саме в святковий період діє спеціальна пропозиція для гостей та жителів столиці. Незалежно від категорії номера, кожному гостю надається знижка на проживання в розмірі 28% при бронюванні на період з 23 по 26 серпня. Скористатися послугою можна подзвонив в відділ бронювання +380 44 369 32 32 ; reservation@bakkara-hotel.com.ua. Пропозиція поширюється при бронюванні номера не менш ніж на одну ніч в будь-який день акційного періоду.

Додатково рекомендуємо замовити сніданки, які подаються за принципом «шведської лінії». В асортименті присутні легкі та калорійні страви на різний смак, сезонні овочі та фрукти, ігристе вино, чай, кава, соки. Також можна замовити страви по а-ля карт меню.

Розташуватися на сніданок можна в залі ресторану або скористатися відкритою літньою терасою. Ресторан Grand Piano розташований на першому поверсі готелю. Він відрізняється авторським дизайном, меблі виготовлені з червоного дерева, в інтер’єрі присутня обробка з натуральної шкіри. Вишукана атмосфера та різноманітне меню дозволять з комфортом відпочити під час вечері, обіду, організувати романтичне побачення, зустрітися з друзями.

Літня тераса розташовується над водою. Це дає унікальну можливість насолодитися красою річки і чистим повітрям, покуштувати смачну їжу, що стане запорукою гарного настрою й заряду бадьорості.

Готель Bakkara – ідеальний вибір для тих, хто бажає нового досвіду проживання, а також цікаво відпочити в святкові дні на кораблі.

Забронювати

* обов'язково
* обов'язково