Найважливіша частина повноцінного відпочинку в готелі.
Типи харчування в готелях мають чимале значення для мандрівників, адже питання ситості невід’ємно пов’язаний з якісним відпочинком. Ось тільки перед тим, як погоджуватися на привабливу вартість путівки, слід максимально детально вивчити особливості харчування, щоб в результаті не довелося самостійно придумувати, чим поживитися.
В описі все путівки супроводжуються не тільки детальним описом готелю, особливості локації та іншими моментами, але і певними літерними комбінаціями, тому для більш доступного розуміння, що до чого, надається розшифровка типів харчування в готелях:
Всі перераховані типи харчування в готелях є базовими і актуальні для всіх готелів. Природно, деякі можуть доповнювати цей список пропозицією НВ +, який передбачає можливість трапезувати сніданком і вечерею (+ алкогольні напої), але цей момент залежить від специфіки готелю та інших моментів. Досить рідко види харчування в готелі також поповнюються FB +, що включає в себе повноцінне харчування 3 рази в день і надання алкогольних напоїв під час обіду і вечері.
Популярний в Києві готель-корабель BAKKARA і ресторан GRAND PIANO славиться своїми смачними сніданками; спеціально розробленим бізнес-харчуванням з максимально збалансованим раціоном; а-ля карт меню, що включає в себе різноманітні страви європейської кухні, супи, м’ясо, птицю, рибу та інше; банкети, які формуються відповідно до побажань замовників; і фуршетами, що дозволяють отримати не тільки гастрономічне задоволення, але ще і естетичне, адже вся їжа подається в неймовірно апетитною формі. Завдяки готелі BAKKARA гість зможе зрозуміти, що харчування в готелях не тільки дуже смачне, але ще і готується тільки зі свіжих продуктів, тому аромат, зовнішній вигляд і смакові якості зможуть приємно порадувати навіть самого вимогливого гостя.